VÄLKOMMEN!


Odlarlust.... 
Lust att odla...
Vi är många som delar känslan av tillfredsställelse av att stoppa fingrarna i jorden. Tillfredsställelsen av att så frön och plantera växter. Att se dem gro och spira och sedan skörda och äta eller bara njuta av allsköns prakt. Att odla får kanske de flesta att tänka på att bruka jorden för att odla sina egna grönsaker men för mig innebär att odla så mycket mer. Att odla sina egna perenner, sina träd, sina buskar. Att odla sina intressen och sist men inte minst - att odla en och annan vänskap.Här i odlarlust delar jag med mig av mina kunskaper kring trädgård - min egen trädgård och allmänt om trädgård. Jag delar med mig av de kunskaper som jag har skaffat mig genom utbildning och genom praktiskt erfarenhet genom många år med trädgård.
Kanske har vi tidigare stiftat bekantskap i bloggen Lill-Hasta Trädgård. Nu är det dags för mitt bloggande att ta nya vägar och jag hälsar dig därför VÄLKOMMEN till Odlarlust!
Hoppas du kikar förbi igen! 

/Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar